HOZZÁJÁRULÁS KÉRÉSE ADATÁTADÁSRÓL
ÉS ADAT-NYILVÁNTARTÁSRÓL
Tisztelt Partnerünk!

Levelünket azért küldtük, mert az Ön elérhetősége szerepel az adatbázisunkban, hírlevelünkre felíratkozott, vagy kérte az elérhetőségének rögzítését.
Köszönjük bizalmát!

2018. május 25-én életbe lép az Európai Unió új, egységes szabályzata (GDPR) a természetes személyek személyes adatainak kezeléséről és tárolásáról.
A bekövetkezett adatvédelmi változások miatt szükséges megerősítenie a korábbi regisztrációját, ami néhány percet vesz igénybe.
Hogy milyen előnyökkel jár a regisztráció megerősítése?
- Ön továbbra is értesülhet negyedéves akcióinkról
- Promócióinkról soron kívül, azonnal értesülhet
- Egyedi, személyre szabott extra ajánlatainkról kaphat tájékoztatást
- Webshopunkból gyorsan hozzájuthat az általunk kínált széles termékkörből a kívánt cikkhez
*A hírlevélről bármikor leíratkozhat.

Kérjük, erősítse meg regisztrációját most!

A hozzájárulását a lenti linkre kattintva, egy űrlap kitöltésével tudja megerősíteni. Az űrlap tartalmazza az "Álatlános adatvédelmi nyilatkozat"-ot és az adatai használatának hozzájárulási szándékát.
Kérjük, maradjon velünk, töltse ki az űrlapot! Amennyiben nem teszi ezt meg, úgy sajnos törölnünk kell Önt az adatbázisból.
Kitöltöm az űrlapot
© 2016  Flexovit Hungária Kft. Minden jog fenntartva!

Ezt a levelet azért kapta, hogy hozzájáruljon, a Flexovit Hungária Kft. továbbra is kezelje adatait és tartsa Önnel a kapcsolatot!
Amennyiben az űrlap kitöltését mellőzi, úgy a továbbiakban adatait sajnos nem tárolhatjuk, kedvező üzleti ajánlattal nem kereshetjük meg.